THRUST YOUR THINSTINCTS

Thrust Your Thinstincts är en modern serie shapewear från SPANX. När serien lanserades 2013 var den revolutionerande i form av att den var så tunn och lätt. Shapewear har alltid varit förknippat med att hålla in och forma kroppen. Med Thrust Your Thisntincts lanserades en serie som istället fokuserade på att släta ut och jämna till siluetten vilket ledde till en succéartad produktserie. Många av produkterna från TYT är bästsäljare och de är väldigt populära tack vare att de är bekväma att bära och andas på ett helt annat sätt än vad tidigare shapewear har gjort. I överdelarna och klänningen används en ny teknologi med ett expansivt tyg över bysten som gör att den passar en mängd olika kroppsformer och storlek på byst. En annan egenskap som är väldigt populär är att det tunna tyget slätar ut tros- och BHkanter och ger en jämn och fin siluett.

Här får ni tips om bra produkter från Spanx i lättaste shapewear som går att använda varje dag. Alla finns i storlek XS-XL. Under Umeå Fashion Week 28/9-3/10 erbjuder vi 20% rabatt på alla shapewear.

pSPXNA-MS1818_BLACK_main_v275 pSPXNA-MS1818_NATRL_alternate2_v275

Klänning i Tank Top modell som slätar ut och jämnar till för en fin siluett. Inbyggd trosa för en bättre passform. Silikonkant i nederkant på klänningen.

pSPXNA-2217_BLACK_main_v275

Shapesuit som jämnar till och slätar ut. Perfekt att bära för den som vill ha en produkt som verkligen sitter på plats, finns även i hudfärg.

pSPXNA-MS1054_BLACK_main_v275pSPXNA-MS2123_NATRL_main_v275

Medelhög eller hög cykelbyxa med förstärkning över magen. Slätar ut troskanter och minskar skav på insida lår.

pSPXNA-MS1069_BLACK_main_v275pSPXNA-MS1587_NATRL_main_v275

Linne i Tank Top modell eller med smala band som jämnar till och slätar ut för en fin siluett.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt utifrån dina önskemål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *