SHAPE MY DAY

Shape My Day är en av Spanx nya serier som lanseras hösten 2015. Den ersätter serien Slimplicity som har varit en av hörnstenarna i Spanx baskollektion i 7 år. Shape My Day har samma kompressionsnivå som Slimplicity, det vill säga Shape, som är en mellanhårda kompression. Den stora skillnaden mot företrädaren är att SMD är tillverkad i ett mycket tunnare tyg och med en helt ny teknologi av kompressionszoner. Plaggen är uppdelade i olika fokusområden för att precisera funktionen på bästa möjliga sätt.

Om vi ser till t.ex. shapsuiten är den uppbyggd för att tillgodose kundens alla behov. Den fokuserar på områden som mage, midja och höft. Den har en inbyggd ”butt boost” som lyfter rumpan och den har en öppen byst som gör att den passar en mängd olika kroppsformer och storlekar på byst. Hela serien går alldeles utmärkt att använda på sommaren då det nya tunna tyget andas på ett helt annat sätt än tyget i föregångaren Slimplicity.

pSPXNA-MSSS0215_BLACK_main_v275pSPXNA-MSSS0215_NATRL_main_v275

Klänning med öppen byst. Passar en mängd kroppsformer och är tillverkad i ett väldigt tunt tyg som andas. Formar stora delar av kroppen.

pSPXNA-MSSS0315_BLACK_main_v275 (1)

Linne med öppen byst för att passa alla kroppsformer. Slätar, ut, jämnar till och håller in. Tunt tyg som andas för en behaglig användning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *