Om Ingrids

Ingrids etablerades år 1956 av Ingrid Persson. Hon öppnade butiken med en vision om att kunna erbjuda varje kvinna en vacker och stabil ”bysthållare”. I februari 2011 tog jag, Veronica Ottosson över butiken och vår vision har inte ändrats.

Ingrids flyttade i januari 1998 till Kungsgatan 51 där vi finns än idag.

Vi jobbar med kvalitet, hög servicegrad och ett stort sortiment. Vi har Umeås bredaste sortiment av varumärken och storlekar, vi erbjuder storlekar i AA-K, vilket gör att vi kan hitta en bh som passar just dig. Visste du att vi även är störst i Norrland på badkläder. Hos oss kan du kombinera, mixa och matcha över- och underdel precis som du vill. Vi har badkläder i kupstorlek och som även där finns upp till K-kupa!

Det bästa – Vi har bad året om, så har du en utlandsresa till vintern inplanerad? Inga problem!

Underkläder är en passion för oss på Ingrids och betyder kanske mer än för de flesta. Vi ser till att du får just den hjälp du behöver och vi försöker hjälpa våra kunder att göra bh- och badprovningen till något roligt!

Vi var 2010 en av tre nominerade till Årets underklädesbutik i Sverige.

Genom vår personliga service hoppas vi att du också kommer att uppskatta allt som har med underkläder och bad att göra. Vi hoppas kunna hjälpa dig att hitta det du söker, det där underbara under!

Välkommen in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *