Tack till Bröstcancerföreningen i Västerbotten!

I kväll har jag varit på en jättetrevlig middag tillsammans med Bröstcancerföreningen i Västerbotten. God mat, positiva kvinnor och en massa härlig sång gav mig en härlig energi! Jag fick även berätta om Ingrids verksamhet och vårt sortiment på BH och Bad för proteser. För er som inte vet kan jag passa på att berätta att vi numera har ertt sortiment från AMOENA som många har frågat efter, vi återkommer och berättar mer om vårt sortiment samt visar lite bilder. Som tack för att jag fick vara gäst så fick jag så fina presenter, kände mig så uppskattad – TACK!

För er som är nyfiken på Bröstcancerföreningen i Västerbotten kom in till oss inom kort för att hämta en broschyr, tänk på att vi alla kan vara medlem!

Några av föreningens medlemmar

Nu ska jag öppna den fina asken med mitt namn på….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *