Umeå Fashion Week 28/9-4/10

Ni har väl inte missat att Umeå Fashion Week startar idag. Vi kommer att delta genom att vara ett av bidragen i skyltfönstertävlingen, titta förbi och gillar ni det får ni gärna komma in och rösta på oss!

Ett av Umeå Fashion Weeks största och mest kända återkommande inslag är Modevisning på Cityscenen. Under lördagen den 3/10 sker två öppna visningar, kl 12.00 och kl 15.00. Visningen görs i samarbete med årskurs 3 på Dragonskolans Spa- och stylistprogram och Balettakademin öppnar visningarna. Modevisningen kommer att visas på storbildsskärm så att upplevelsen blir bästa tänkbara för alla. Vi kommer att ha fyra modeller som går för oss, Vi ses!

Bröllopsyra på Umeå Fashion Week!
Under årets Umeå Fashion Week är det premiär på Wedding Market – en weekend fullproppad med bröllopsinspiration! Under tre dagar bjuds det på massor av tips, idéer och inspiration. Här ges möjligheten att träffa oss och andra företag som kan svara på frågor och berätta vad just vi kan göra för just ert bröllop. Läs mer på http://www.visitumea.se/sv/umeafashionweek/weddingmarket

Invigning sker kl 16.00 på fredag 2/10 och avslutas på söndag 4/10 kl 15.00 med ett fantastiskt bröllop.

Plats: Scandic Hotel Plaza

Tider:
Fredag 2 oktober: kl. 16-18
Lördag 3 oktober: kl. 10-16
Söndag 4 oktober: kl. 12-16

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *