INGRIDS SÖKER FÖRSTÄRKNING

Ingrids-WEBB-Vikariat

Ingrids Specialaffär i Umeå. I självständig regi sedan 1956. Personlig service, expertis, kvalitét & omtanke.

INGRIDS SÖKER FÖRSTÄRKNING!

Ingrids etablerades år 1956 av Ingrid Persson. Hennes vision var att erbjuda varje kvinna en vacker och stabil ”bysthållare”. Sedan februari 2011 ägs och drivs butiken i samma anda av Veronica Ottosson med personal. 2010 och 2011 blev vi nominerade till ”Årets underklädesbutik” i Sverige.

Ingrids Specialaffär står för kvalitét, expertis, brett sortiment och personlig service som präglas av stor omtanke. Hos oss finns det något fint och funktionellt för alla kupor mellan AA till K. Förutom våra underkläder är vi också bland dom största i Norrland på badkläder – året om – med frihet att kombinera, mixa och matcha över- & underdelar precis som kunden önskar.

Nu söker vi omgående förstärkning, i första hand ett vikariat på 50% förlagt på 3 dagar i veckan t o m 2016.08.31. Tjänsten kan öka i omfattning.

Vi söker dig som själv har förstått betydelsen av behov, funktion, material och rätt storlek när det gäller underkläder och bad. Vi tror att du har några års yrkeserfarenhet – inte nödvändigtvis inom vår bransch, att du är van att möta människor, är lösningsorienterad och verkligen gillar service. Har du erfarenhet från jobb med webbhandel och/eller sociala medier är det ett stort plus.

Vi erbjuder en stimulerande och trevlig arbetsmiljö tillsammans med ett härligt gäng på Kungsgatan 51 i Umeå.

Ansökan
Skicka ditt CV och ett kort personligt brev senast den 5 september 2015 till:
veronica @ingrids.nu

 

 

2 reaktion på “INGRIDS SÖKER FÖRSTÄRKNING

 1. Lena Nilsson

  Hej Veronika!
  Tack för att du tog dig tid att prata med mig i dag. Vilket fint intryck jag fick av dig med den inställningen som du har till kunden.

  Här kommer en resumé av mitt liv.
  Jag är 52 år och gift med Jerry. Vi har 3 vuxna barn och 4 barnbarn. Vi bor i vår sommarstuga i Mickelträsk. Mina intressen är förutom min familj att vara i vår stuga i fjällen och där plocka svamp, åka skidor på längden och tvären (kanske hellre än bra). Efter jag blev mormor har strumpstickorna fått göra rätt för sig. Tycker om att promenera och cykla, lösa ett korsord och se en film är trevligt när jag vill koppla av.

  Jag började arbetslivet 1979 på Onkologen/NUS som undersköterska. Slutade där 1991 då vi skaffade vårt 3:e barn. Började då som dagmamma i 7 år för att därefter återgå som undersköterska, nu i Vindeln, på ett demensboende. Mellan åren 2002-2005 omskolade jag mig till sjuksköterska och jobbade 3 år som kommunsköterska i Vindeln. Min nuvarande arbetsplats är på Axlagården där jag varit i 7 år.
  Hela mitt liv har jag arbetat med människor: gamla/unga/förvirrade/döende samt tröstat och stöttat deras anhöriga.

  Jag kan erbjuda ett glatt humör, flexibilitet, empati och ett stort ansvarstagande för det jag åtar mig att göra.
  Det är nu dags för nya utmaningar och det skulle vara trevligt att få utföra dom hos dig på Ingrids. Eftersom jag jobbat så mycket obekväm arbetstid i mina dagar så är mitt önskemål att inte arbeta mer än var 3:e helg om jag ska sluta min nuvarande anställning. Om du är mer nyfiken på mig kan Maria kanske ge lite ytterligare upplysningar.

  MVH/Lena

  1. veronica Inläggsförfattare

   Hej Lena, tack för ditt intresse men tyvärr så behöver jag en som kan jobba 3 helger imånaden.
   Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *